Whirpool Spiw 309L 2,5 kW klíma


Whirpool Spiw 309L

Beépítve alapszereléssel bruttó: 229 000 Ft.

Kezelési utasítás

További részletes adatok a gyártó oldalán

Energiacimke

9000 BTU Split 9-189000 BTU hűtőteljesítmény, 9-18 m2-es helyiségekhez ajánlott.

A++” ENERGIAOSZTÁLY Nagyszerű energiahatékonyság a hűtésben. Az „A++” hűtési energiaosztályba tartozó Whirlpool készülék lehetővé teszi az Ön számára, hogy egyaránt élvezze az ideális teljesítményt és a kiváló energiafogyasztást.

Eco Energy módCSÖKKENTETT TELJESÍTMÉNY MÓD A standard üzemmódhoz viszonyítva akár 41% -os energiamegtakarítás.

R32 KÖRNYEZETBARÁT HŰTŐKÖZEG Az új R32 hűtőközeggel a globális felmelegedésre gyakorolt hatás sokkal kisebb, és az eszköz CO2-kibocsátása pedig alacsony. Csökkentse a környezetre gyakorolt hatást!

Csendes módCSENDES MÓD A funkció révén a készülék alacsony zajszint mellett képes üzemelni, hozzájárulva a csendes és kellemes otthoni környezethez.

6. Érzék technológiaA hőmérséklet-érzékelőnek köszönhetően az egyedülálló 6. Érzék technológia automatikusan képes kiválasztani az Ön számára leginkább megfelelő működési módot.

MEGFORDÍTHATÓ LÉGKONDICIONÁLÓ, intelligens lehetőség télre. Élvezze a hideg levegőt a forró nyár során éppúgy, mint a légkondicionáló fűtő funkciójának köszönhetően a meleg hőmérsékletet télen.

JET FUNKCIÓ 5 ° C hőmérséklet-csökkenés mindössze 10 perc alatt.

Új éjszakai mód4 KOROSZTÁLYOS ÉJSZAKAI MÓD, a legjobb alvás garanciája. Köszönhetően a 4 meghatározott hőmérséklet és páratartalom profilnak, Ön biztosan megtalálja majd az életkorához legmegfelelőbbet, hogy az éjszaka maximális kényelemben teljen.

Arount UÖN KÖRÜL FUNKCIÓ Köszönhetően a távirányítóban található hőmérséklet-érzékelőnek, Ön körül ideális hőmérséklet kerül beállításra, hogy Ön még kellemesebben érezze magát.

4D Xpert4D XPERT LÉGÁRAMLÁS Az oldalsó szellőzőnyílásoknak köszönhetően a beltéri egység speciális kialakítása egyenletesebb légáramlást biztosít.

TávirányítóTÁVIRÁNYÍTÓ Egyszerűen használható távirányító az összes funkció aktiválásához. Hozza ki a legjobbat légkondicionálójából!

Aktívszén szűrőA szénszűrő elnyeli a levegőben terjedő szennyeződéseket, mint a pollen, a por, a kisállat szőr és szagok, a dohányfüst és a penész.

Scroll to Top