Whirpool Bauknecht Bk 309 2,5 KW klíma


Whirpool Bauknecht Bk 309

Beépítve alapszereléssel Bruttó 265.000 Ft.

9000 BTU Split 9-189000 BTU hűtőteljesítmény, 9-18 m2-es helyiségekhez ajánlott.

A++ hűtési energiaosztály”A++” ENERGIAOSZTÁLY Nagyszerű energiahatékonyság a hűtésben. Az „A++” hűtési energiaosztályba tartozó Whirlpool készülék lehetővé teszi az Ön számára, hogy egyaránt élvezze az ideális teljesítményt és a kiváló energiafogyasztást.

Eco Energy mód CSÖKKENTETT TELJESÍTMÉNY MÓD A standard üzemmódhoz viszonyítva akár 41% -os energiamegtakarítás.

Új R32 hűtőközegR32 KÖRNYEZETBARÁT HŰTŐKÖZEG Az új R32 hűtőközeggel a globális felmelegedésre gyakorolt hatás sokkal kisebb, és az eszköz CO2-kibocsátása pedig alacsony. Csökkentse a környezetre gyakorolt hatást!

6. Érzék Comfort Zone6, ÉRZÉK COMFORT ZONE, és a maximális kényelemérzet garantált. A külső és belső érzékelőknek köszönhetően a készülék gyorsan biztosítja a megfelelő hőmérsékletet, páratartalmat és ventilátor-sebességet, így gondoskodva szobájában az ideális kényelemről.

CSENDES MÓD A funkció révén a készülék alacsony zajszint mellett képes üzemelni, hozzájárulva a csendes és kellemes otthoni környezethez.

MegfordíthatóMEGFORDÍTHATÓ LÉGKONDICIONÁLÓ, intelligens lehetőség télre. Élvezze a hideg levegőt a forró nyár során éppúgy, mint a légkondicionáló fűtő funkciójának köszönhetően a meleg hőmérsékletet télen.

Wifi Előkészítés

HangvezérlésA Google Asszisztens segítségével a leginkább intuitívabb módon vezérelheti légkondicionálóját. A hangjával bekapcsolhatja a készüléket, beállíthatja a levegő áramoltatását és módosíthatja a hőmérsékletet.

Jet funkcióJET FUNKCIÓ 5 ° C hőmérséklet-csökkenés mindössze 10 perc alatt.

Új éjszakai mód4 KOROSZTÁLYOS ÉJSZAKAI MÓD, a legjobb alvás garanciája. Köszönhetően a 4 meghatározott hőmérséklet és páratartalom profilnak, Ön biztosan megtalálja majd az életkorához legmegfelelőbbet, hogy az éjszaka maximális kényelemben teljen.

Arount UÖN KÖRÜL FUNKCIÓ Köszönhetően a távirányítóban található hőmérséklet-érzékelőnek, Ön körül ideális hőmérséklet kerül beállításra, hogy Ön még kellemesebben érezze magát.

4D Xpert4D XPERT LÉGÁRAMLÁS Az oldalsó szellőzőnyílásoknak köszönhetően a beltéri egység speciális kialakítása egyenletesebb légáramlást biztosít.

DesignMODERN ELEGÁNS DIZÁJN Elegáns, de diszkrét kialakítás, amely mindenféle berendezéshez képes illeszkedni.

KezelőfelületREJTETT KEZELŐFELÜLET A kezelőfelület csak akkor látható, amikor a termék működik.

TávirányítóTÁVIRÁNYÍTÓ Egyszerűen használható távirányító az összes funkció aktiválásához. Hozza ki a legjobbat légkondicionálójából!

HEPA szűrőA HEPA-szűrő a 0,3 µm-nél – ami a legtöbb allergén részecske mérete – nagyobb részecskék 99,9% -át képes eltávolítani.

(Az árak tájékoztató jellegűek! Érdeklődjön telefonon!)

Scroll to Top