Ariston, Hajdu bojler márkaszerviz

ELEKTROMOS VÍZMELEGÍTŐK

VELIS EVO

Gyors vízmelegítő, összetéveszthetetlen olasz designnal. A dupla tartály technológia gyorsabban melegíti a vizet, és az Eco Evo funkció megjegyzi a felhasználó napi szokásait.ZUHANY KÉSZMAGAS HATÉKONYSÁGMULTI-POZÍCIÓECO EVO FUNKCIÓPrevious

NextPrevious

Hajdu Cube

Elektromos, zártrendszerű tárolós vízmelegítő fali függőleges kivitelben

A máig magyar tulajdonban lévő, téglási telephelyű HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. folyamatosan keresi az újítási lehetőségeket.
Piackutatási felmérések alapján vágtak bele a formabontó és energiatakarékos elektromos forróvíztároló kialakításába. Mindezek mellett a készülék rendelkezik a hagyományos HAJDU vízmelegítők megbízható műszaki megoldásaival, magas minőségű kivitelezésével.

HAJDU CUBE - a formabontó szögletes forróvíztároló

Az energiatakarékosság jegyében több új megoldással is rendelkezik a HAJDU Zrt. most megjelent terméke, a HAJDU CUBE szögletes forróvíztároló:

  • kiváló minőségű PU habrendszer a szigetelésben,
  • kerámia fűtőbetét,
  • és egy elektronikus „SMART” hőfokszabályozó elektronika.

A szteatitos, kerámia fűtőelem esetében több mint 50%-kal csökkentették a felületi terhelést, ami élettartam növekedést
és hosszútávon energiamegtakarítást jelent.
A fűtőtest egy tűzzománc-védelemmel ellátott tokcsőben kapott helyet, így egyidejűleg kizárták a fűtő deformációra, valamint a fűtőtest elektrokémiai korróziójára visszavezethető meghibásodásokat is.

HAJDU CUBE elektromos forróvíztároló - INDE, IDE fűtőbetét részlet

A HAJDU CUBE-ban tizedannyi vízkő válik ki, mint a hagyományos csőfűtőtestes kialakítású bojlerben. Ezek a fűtőtestek kifejezetten keményvizes területeken is nyugodtan alkalmazhatóak.

A SMART szabályozási technológia előnye többek között az, hogy a ki- és bekapcsolás hőfoka, a kapcsolás ütemezése, és a kapcsolási hiszterézis üzem közbeni automatikus módosítása lehetségessé vált. Egy jól paraméterezett algoritmus a fogyasztó számára annyit jelent, hogy a készüléke nem fog szükségtelenül fűteni, tehát villamosenergiát, azzal pedig költséget takarít meg.

Az érintőgombos kezelőfelülettel rengeteg beállítási, paraméterezési lehetőség érhető el. A vezérlő elektronika segíti a tulajdonost a hőmérséklet értékek, funkciók (Kézi, SMART, Fagyvédelem, Idő-/program) beállításában. A víz megfelelő higiéniájának biztosítása érdekében a forróvíztárolónk, ha úgy kívánjuk, rendszeresen, automatikusan, legionella mentesítést végez.

HAJDU CUBE elektromos forróvíztároló - érintőgombos kezelőfelület

A korábbi HAJDU forróvíztárolókhoz hasonlóan, az újak is működtethetők a kedvezményes, vezérelt áramról (de a – SMART üzemmód csak állandó villamosenergia ellátással érhető el). Azzal is megkönnyíti a felhasználó dolgát, hogy automatikusan kijelzi, ha eljött a rendszeres karbantartás ideje, valamint akkor is jelez, ha bármilyen okból hibát észlel a készülék.

Acéllemez tartály korrózió elleni védelemmel

A tárolótartály kialakítása során az esztétikus külső palást nanokerámiás felületkezelés után porfestést kap, a belső tartály pedig 800 °C fokon beégetett titán tartalmú tűzzománc bevonattal rendelkezik, amit egy magnézium anód rúd is kiegészít a tökéletes korrózióvédelem érdekében.

Az új termékcsalád természetesen rendelkezik a HAJDU termékek jól megszokott előnyeivel, többek között a 2 év teljes körű és a 7 év tartály garanciával, valamint teljes körű alkatrészellátással.

Scroll to Top